Griliažiniai saldainiai iš lydyto cukraus ir žemės riešutų.

Alergenai: gali būti glitimo, migdolų ir jų produktų.

100 g maistinė vertė:

Energinė vertė 2054 kJ / 489 Kcal
Riebalų 19 g.
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5 g.
Angliavandeniai 71 g.
iš kurių cukrų 66 g.
Baltymai 6,7 g.
Druskų 0,01 g.

Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.