Raffaello saldainiai su migdolo riešutų kremu, padengti lengvu kokoso sluoksniu.

Sudedamosios dalys:
Džiovinti kokosų riešutai 25,5%, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), cukrus, MIGDOLAI 8%, nugriebto PIENO milteliai, IŠRŪGŲ milteliai, KVIETINIAI miltai, tapiokos krakmolas, emulsiklis: lecitinas (SOJŲ); kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiaga (natri hidrokarbonatas), druska.

Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų

100 g maistinė vertė:
Energinė vertė 2606,00 kJ / 628,00 Kcal
Riebalai 48,60 g
Sočiosios riebalų rūgštys 29,70 g
Angliavandeniai 38,30 g
Cukrūs 33,30 g
Baltymai 33,30 g
Druska 0,75 g

Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.