Dvisluoksnis likerinis saldainis iš pieninės pomados ir pieninio likerio.

Sudedamosios dalys:
Cukraus sirupas (cukrus, vanduo), šokoladas (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: taukmedžių, alyvpalmių, šorėjų, sviestmedžių, garcinijų, mangų), kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas PIENAS, etilo alkoholis, gliukozės sirupas, gliukozės ir fruktozės sirupas, stabilizatorius invertazė, kvapioji medžiaga vanilinas.

Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų pupelių ir jų produktų.

100 g maistinė vertė:

Energinė vertė 1835,00 kJ / 436,00 Kcal
Riebalai 13,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys 8,40 g
Angliavandeniai 68,00 g
Cukrūs 65,00 g
Baltymai 4,20 g
Druska 0,10 g

Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.