Saldainiai Vilnius – glaistyta kreminė masė, pagaminta iš šokoladinės masės su grietinėle ir spiritu.

Sudedamosios dalys:
Šokoladas (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: taukmedžių, alyvpalmių, šorėjų, sviestmedžių, garcinijų, mangų), kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukrus, SVIESTAS, trinta kakava, kakavos sviestas, GRIETINĖLĖ, etilo alkoholis (1.7%), kvapioji medžiaga.

Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę).

100 g maistinė vertė:

Energinė vertė 2293,00 kJ / 550,00 Kcal
Riebalai 38,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys 24,00 g
Angliavandeniai 46,00 g
Cukrūs 44,00 g
Baltymai 3,20 g
Druska 0,00 g

Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.