Šokoladų rinkinys: pieniniai šokoladukai, pieniniai šokoladukai su kakaviniu įdaru, pieniniai šokoladukai su braškių skonio įdaru, pieniniai šokoladukai su smulkintais lazdynų riešutais.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, trinta kakava, išrūgų milteliai (iš PIENO), PIENO riebalai, alyvpalmių aliejus, smulkinti LAZDYNŲ RIEŠUTAI (2%), emulsikliai (SOJŲ lecitinas, saulėgrąžų lecitinas), LAZDYNŲ RIEŠUTŲ masė, liesi kakavos milteliai (0,5%), kvapiosios medžiagos, džiovintų braškių milteliai (0,02%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 30%.

Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų

100 g maistinė vertė:
Energinė vertė 2268,00 kJ / 543,00 Kcal
Riebalai 32,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys 18,00 g
Angliavandeniai 56,00 g
Cukrūs 55,00 g
Baltymai 6,20 g
Druska 0,38 g

Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.