• Švediški sausainėliai ANNA'S su imbierais. Pristatome per 1-5 d.d.
  • Švediški sausainėliai ANNA'S su migdolais ir cinamonu.
  • Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, cukrus, kakavinis glaistas 18 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio, palmių branduolių aliejai, emulsikliai: sorbitano tristearatas, lecitinai (saulėgrąžų)), liesi kakavos milteliai 18 %, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), KIAUŠINIŲ milteliai, saldžių IŠRŪGŲ milteliai, tešlos kildymo medžiaga amonio karbontai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio difosfatai, natrio karbonatai; lipnumą reguliuojačios medžiagos: kalcio karbonatai, kalcio sulfatas; KVIEČIŲ krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus), kvapioji medžiaga, druska, dažiklis karotenai. GALI TURĖTI SIEROS DIOKSIDO IR SULFITŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
  • Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, obuolių džemas 29 % (obuolių tyrė 95 % (obuoliai, konservantas NATRIO METABISULFITAS), cukrus), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), cukrus, cukraus pudra, KIAUŠINIŲ milteliai, cinamonas, kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; druska, dažiklis karotenai.GALI TURĖTI PIENO IR JO PRODUKTŲ, SIEROS DIOKSDIO IR SULFITŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
  • Sudedamosios dalys: Cukrus, ŽEMĖS RIEŠUTŲ miltai, KVIETINIAI miltai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio karbonatai; lipnumą reguliuojačios medžiagos: kalcio karbonatai, kalcio sulfatas; KVIEČIŲ krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus), kvapioji medžiaga, druska.
  • Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, vyšnių skonio įdaras 25,8 % (cukrus, obuolių tyrė, vanduo, stabilizatorius acetilintas dikrakmolo adipatas, tirštiklis pektinai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažiklis juodųjų morkų koncentratas, vyšnių skonio kvapioji medžiaga, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), kakavinis glaistas 12 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio, palmių branduolių aliejai, emulsikliai: sorbitano tristearatas, lecitinai (saulėgrąžų)), liesi kakavos milteliai 18 %, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), KIAUŠINIŲ milteliai, saldžių IŠRŪGŲ milteliai, tešlos kildymo medžiagos: amonio karbonatai, natrio karbonatai; druska, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai. GALI TURĖTI SIEROS DIOKSIDO IR SULFITŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
  • Traškūs keturių grūdų sausainiai su riešutais ir spanguolėmis 240 g. Grynasis kiekis: 240 g. Sudedamosios dalys: kepinti ŽEMĖS riešutai 25 %, KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), smulkintos spanguolės 12 % (spanguolės 55 %, cukrus 44 %, ryžių miltai, saulėgrąžų aliejus), viso grūdo dalių AVIŽINIAI miltai, viso grūdo dalių grikių miltai, šviesūs KVIETINIAI spelta miltai, tešlos kildinimo medžiaga natrio karbonatai, druska. GALI TURĖTI PIENO IR JO PRODUKTŲ, KIAUŠINIŲ IR JŲ PRODUKTŲ, SIEROS DIOKSIDO IR SULFITŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 2147 kJ/516 kcal; riebalų – 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 8,2 g; angliavandenių – 52 g, iš kurių cukrų – 29 g; baltymų – 12 g; druskos – 0,10 g. Laikymo sąlygos: nuo 6 iki 21 °C temperatūroje
  • Traškūs keturių grūdų sausainiai su riešutais ir sūria karamele 240 g. Grynasis kiekis: 240 g. Sudedamosios dalys: kepinti ŽEMĖS riešutai 32 %, KVIETINIAI miltai, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), cukrus, karamelės gabaliukai 12 % (cukrus, gliukozės sirupas, SVIESTAS, GRIETINĖLĖ), viso grūdo dalių AVIŽINIAI miltai, viso grūdo dalių grikių miltai, šviesūs KVIETINIAI spelta miltai, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio karbonatai. GALI TURĖTI KIAUŠINIŲ IR JŲ PRODUKTŲ, SIEROS DIOKSIDO IR SULFITŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 2189 kJ/527 kcal; riebalų – 32 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 9,8 g; angliavandenių – 49 g, iš kurių cukrų – 25 g; baltymų – 11 g; druskos – 0,60 g. Laikymo sąlygos: nuo 6 iki 21 °C temperatūroje
  • Klasikiniai sviestiniai sausainiai (daugiau sviesto).
  • Šokoladiniai sviestiniai sausainiai (daugiau sviesto).
  • Trapūs (French shortbread) citrininiai sviestiniai sausainiai (daugiau sviesto).
  • Trapūs (French shortbread) sviestiniai sausainiai (daugiau sviesto) metalinėje dėžutėje.
  • Istorija teigia, kad Josephine Bernaud kepė nepaprastai skanius sausainukus, tokius, kokius valgė vaikystėje, augdama Bordo. Unikalūs rankų darbo kepiniai buvo labai populiarūs, ir 1926 m Josephine atidarė arbatos saloną (Salon du The) Haro mieste (Ispanijoje), kuris tapo keliautojų susitikimų vieta. Dauguma jų pirkdavo sausainukus kelionei traukiniu iš Haro į Bordo ar lauktuvėms. Šiandien tai vis dar šeimos verslas, o sausainukai kepami pagal tuos pačius receptus, nenaudojant konservantų, spalviklių ir kitų priedų.
  • Istorija teigia, kad Josephine Bernaud kepė nepaprastai skanius sausainukus, tokius, kokius valgė vaikystėje, augdama Bordo. Unikalūs rankų darbo kepiniai buvo labai populiarūs, ir 1926 m Josephine atidarė arbatos saloną (Salon du The) Haro mieste (Ispanijoje), kuris tapo keliautojų susitikimų vieta. Dauguma jų pirkdavo sausainukus kelionei traukiniu iš Haro į Bordo ar lauktuvėms. Šiandien tai vis dar šeimos verslas, o sausainukai kepami pagal tuos pačius receptus, nenaudojant konservantų, spalviklių ir kitų priedų.
  • Trapios tešlos sausainis su karamelizuotais riešutais. Pristatome per 1-5 d.d.
  • Trapios tešlos sausainis su žemės riešutais, sezamo ir saulėgrąžų sėklomis. Pristatome per 1-5 d.d.
  • Sausainiai Premium Noble Savory su nyderalndų Beemster sūriu 60 g.
  • Sviestiniai sausainiai metalinėje dėžutėje.