• Roche saldainiai su šokolado ir riešutu kremu, padengti lengvu šokolado sluoksniu ir lazdyno riešutais Pristatome per 1-5 d.d.
  • Roche saldainiai su šokolado ir riešutu kremu, padengti lengvu šokolado sluoksniu ir lazdyno riešutais. Sudedamosios dalys: PIENINIS šokoladas 30% (cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nugriebto PIENO milteliai, bevandenis SVIESTAS, emulsiklis: lecitinai (SOJŲ); vanilinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (28,5%), cukrus, alyvpalmių aliejus, KVIETINIAI miltai, IŠRŪGŲ milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis: ecitinai (SOJŲ); tešlos kildymo medžiaga (natrio hidrokarbonatas), druska, vanilinas. Alergenai: glitimo turinčių javų 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2506,00 kJ / 603,00 Kcal Riebalai 42,70 g Sočiosios riebalų rūgštys 14,10 g Angliavandeniai 44,40 g Cukrūs 39,90 g Baltymai 8,20 g Druska 0,15 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Roche saldainiai su šokolado ir riešutu kremu, padengti lengvu šokolado sluoksniu ir lazdyno riešutais Pristatome per 1-5 d.d.
  • Roche saldainiai su šokolado ir riešutu kremu, padengti lengvu šokolado sluoksniu ir lazdyno riešutais. Sudedamosios dalys: PIENINIS šokoladas 30% (cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nugriebto PIENO milteliai, bevandenis SVIESTAS, emulsiklis: lecitinai (SOJŲ); vanilinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (28,5%), cukrus, alyvpalmių aliejus, KVIETINIAI miltai, IŠRŪGŲ milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis: ecitinai (SOJŲ); tešlos kildymo medžiaga (natrio hidrokarbonatas), druska, vanilinas. Alergenai: glitimo turinčių javų 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2506,00 kJ / 603,00 Kcal Riebalai 42,70 g Sočiosios riebalų rūgštys 14,10 g Angliavandeniai 44,40 g Cukrūs 39,90 g Baltymai 8,20 g Druska 0,15 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Šokoladiniai saldainiai su juodu šokoladu. Sudedamosios dalys: Cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTAI, augaliniai riebalai, GRIETINĖLĖS milteliai, MIGDOLAI, IŠRŪGOS, PASUKŲ milteliai, IŠRŪGŲ milteliai (iš PIENO), dekstrozė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, fruktozė, kava, kukurūzų sirupas, invertuotas cukraus sirupas, kvapiosios medžiagos, druska. Sudėtyje gali būti KIAUŠINIŲ pėdsakų. Ingredientų kiekiai skirtingų rūšių saldainiuose skiriasi. 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2355,00 kJ / 562,00 Kcal Riebalai 36,40 g Sočiosios riebalų rūgštys 19,90 g Angliavandeniai 49,60 g Cukrūs 47,80 g Baltymai 7,50 g Druska 0,17 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Šokoladiniai saldainiai su juodu šokoladu. Sudedamosios dalys: Cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTAI, augaliniai riebalai, GRIETINĖLĖS milteliai, MIGDOLAI, IŠRŪGOS, PASUKŲ milteliai, IŠRŪGŲ milteliai (iš PIENO), dekstrozė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, fruktozė, kava, kukurūzų sirupas, invertuotas cukraus sirupas, kvapiosios medžiagos, druska. Sudėtyje gali būti KIAUŠINIŲ pėdsakų. Ingredientų kiekiai skirtingų rūšių saldainiuose skiriasi. 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2355,00 kJ / 562,00 Kcal Riebalai 36,40 g Sočiosios riebalų rūgštys 19,90 g Angliavandeniai 49,60 g Cukrūs 47,80 g Baltymai 7,50 g Druska 0,17 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Šokoladiniai saldainiai su pienišku šokoladu. Sudedamosios dalys: 4 pieninio šokolado saldainių rūšys: pieninio šokolado (kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 32 %); pieninio šokolado su LAZDYNO RIEŠUTAIS ir MIGDOLAIS (šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 32 %); pieninio šokolado su LAZDYNO RIEŠUTŲ kremo įdaru (šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 32 %); pieninio šokolado su cukruje apkepintų RIEŠUTŲ kremo įdaru (šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 32 %). Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, kakavos masė, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžių), LAKTOZĖ, PASUKŲ milteliai, SVIESTO riebalai, smulkinti MIGDOLAI, dekstrozė, IŠRŪGŲ produktai, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, mažesnio riebumo kakava, kvapiosios medžiagos, druska. Visose saldainių rūšyse gali būti ir MIGDOLŲ, LAZDYNŲ, ŽEMĖS ir KITŲ RIEŠUTŲ bei KIAUŠINIŲ pėdsakų. Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę) 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2394,00 kJ / 575,00 Kcal Riebalai 37,80 g Sočiosios riebalų rūgštys 20,40 g Angliavandeniai 49,80 g Cukrūs 48,20 g Baltymai 7,80 g Druska 0,20 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Saldainių rinkinys su juodu šokoladu, pienišku šokoladu, šokoladu ir riešutais, šokoladu ir kreminiu įdaru. Pristatome per 1-5 d.d.
  • Raffaello saldainiai su migdolo riešutų kremu, padengti lengvu kokoso sluoksniu. Pristatome per 1-5 d.d.
  • Raffaello saldainiai su migdolo riešutų kremu, padengti lengvu kokoso sluoksniu. Sudedamosios dalys: Džiovinti kokosų riešutai 25,5%, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), cukrus, MIGDOLAI 8%, nugriebto PIENO milteliai, IŠRŪGŲ milteliai, KVIETINIAI miltai, tapiokos krakmolas, emulsiklis: lecitinas (SOJŲ); kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiaga (natri hidrokarbonatas), druska. Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2606,00 kJ / 628,00 Kcal Riebalai 48,60 g Sočiosios riebalų rūgštys 29,70 g Angliavandeniai 38,30 g Cukrūs 33,30 g Baltymai 33,30 g Druska 0,75 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Raffaello saldainiai su migdolo riešutų kremu, padengti lengvu kokoso sluoksniu. Sudedamosios dalys: Džiovinti kokosų riešutai 25,5%, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), cukrus, MIGDOLAI 8%, nugriebto PIENO milteliai, IŠRŪGŲ milteliai, KVIETINIAI miltai, tapiokos krakmolas, emulsiklis: lecitinas (SOJŲ); kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiaga (natri hidrokarbonatas), druska. Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2606,00 kJ / 628,00 Kcal Riebalai 48,60 g Sočiosios riebalų rūgštys 29,70 g Angliavandeniai 38,30 g Cukrūs 33,30 g Baltymai 33,30 g Druska 0,75 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Traškūs kokosiniai saldainiai su migdolo riešutu viduje. Sudedamosios dalys: džiovinti kokoso riešutai (25,5%) augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių) cukrus, MIGDOLAI (8%) nugriebto PIENO milteliai, IŠRŪGŲ milteliai, KVIETINIAI miltai, tapiokos krakmolas, emulsiklis: lecitinai (SOJŲ), kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiaga (natrio hidrokarbonatas), druska. Maistingumo deklaracija 100g: Energinė vertė – 2606kJ/628kcal; Riebalai – 48,6g, iš jų sočiosios riebalų rūgštys – 29,7g; Angliavandeniai – 38,3g, iš jų cukrų – 33,3g; Baltymai – 7,2g; Druska – 0,31g. Gamintojas: Ferrero. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
  • Kaune viskas – XIV amžiaus pilis ir unikali modernizmo architektūra, jau pelniusi Europos paveldo ženklą, kultūrininkai ir sportininkai, Laisvės alėja ir upių vingiai. Būtent šie elementai tapo pagrindiniu įkvėpimu kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Kaunas“. Rinkinyje rasite 6 skirtingų rūšių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: mangų tyrės ir pieninio šokolado kremo, pagardintas šafranu, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų, alaus, lazdynų riešutų kremo su lazdyno riešutais, pistacijų, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų. Taip pat 4 skirtingų rūšių šokolado plyteles: juodojo, pieninio, Ruby ir baltojo bei apvalius baltojo šokolado gabalėlius su miesto pavadinimu. Kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Kaunas“ buvo naudojamos perdirbamos pakuotės – saldainių dėžutės ir saldainių koreksai yra pagaminti iš popieriaus, o formelės saldainiams – iš perdirbto kakavos lukšto. Dar venas dėžučių išskirtinumas: jos pritaikytos silpnaregiams bei neregiams. Ant kiekvieno saldainių rinkinio dangtelio pavadinimai atspausti ir Brailio raštu. Išskirtinio dizaino dėžutės, skirtos Kauno miestui. Iš viso rinkinyje: 11 šokoladinių saldainių ir 13 gabalėlių šokolado. Dėžutės vidinėje pusėje rasite informaciją apie lankomiausius miesto objektus. Dėžutės pritaikytos silpnaregiams ir neregiams: saldainių rinkinio pavadinimas užrašytas Brailio raštu. Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Maistingumas 100 g Energinė vertė 2203 kJ / 529 kcal Riebalai 34 g Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 19,4 g Angliavandeniai 48,4 g Iš kurių: cukrų 45 g Skaidulinės medžiagos 3 g Baltymai 5,1 g Druska 0,2 g
  • Balto smėlio paplūdimiai, jachtos Danės upės krantinėje, senieji sandėliai uoste ir žmonės riedantys per miestą dviračiais, tai – Klaipėda. Būtent šie elementai tapo pagrindiniu įkvėpimu kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Klaipėda“. Rinkinyje rasite 6 skirtingų rūšių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: mangų tyrės ir pieninio šokolado kremo, pagardintas šafranu, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų, alaus, lazdynų riešutų kremo su lazdyno riešutais, pistacijų, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų. Taip pat 4 skirtingų rūšių šokolado plyteles: juodojo, pieninio, Ruby ir baltojo bei apvalius baltojo šokolado gabalėlius su miesto pavadinimu. Kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Klaipėda“ buvo naudojamos perdirbamos pakuotės – saldainių dėžutės ir saldainių koreksai yra pagaminti iš popieriaus, o formelės saldainiams – iš perdirbto kakavos lukšto. Dar venas dėžučių išskirtinumas: jos pritaikytos silpnaregiams bei neregiams. Ant kiekvieno saldainių rinkinio dangtelio pavadinimai atspausti ir Brailio raštu. Išskirtinio dizaino dėžutės, skirtos Klaipėdos miestui. Iš viso rinkinyje: 11 šokoladinių saldainių ir 13 gabalėlių šokolado. Dėžutės vidinėje pusėje rasite informaciją apie lankomiausius miesto objektus. Dėžutės pritaikytos silpnaregiams ir neregiams: saldainių rinkinio pavadinimas užrašytas Brailio raštu. Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Maistingumas 100 g Energinė vertė 2203 kJ / 529 kcal Riebalai 34 g Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 19,4 g Angliavandeniai 48,4 g Iš kurių: cukrų 45 g Skaidulinės medžiagos 3 g Baltymai 5,1 g
  • Auksinis berniukas, saldžiausias Šokolado muziejus, nuostabaus grožio katedra, net du ežerai ir puikūs parkai sukuria jaukaus Šiaulių miesto aurą. Būtent šie elementai tapo pagrindiniu įkvėpimu kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Šiauliai“. Rinkinyje rasite 6 skirtingų rūšių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: mangų tyrės ir pieninio šokolado kremo, pagardintas šafranu, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų, alaus, lazdynų riešutų kremo su lazdyno riešutais, pistacijų, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų. Taip pat 4 skirtingų rūšių šokolado plyteles: juodojo, pieninio, Ruby ir baltojo bei apvalius baltojo šokolado gabalėlius su miesto pavadinimu. Kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Šiauliai“ buvo naudojamos perdirbamos pakuotės – saldainių dėžutės ir saldainių koreksai yra pagaminti iš popieriaus, o formelės saldainiams – iš perdirbto kakavos lukšto. Dar venas dėžučių išskirtinumas: jos pritaikytos silpnaregiams bei neregiams. Ant kiekvieno saldainių rinkinio dangtelio pavadinimai atspausti ir Brailio raštu. Išskirtinio dizaino dėžutės, skirtos Šiaulių miestui. Iš viso rinkinyje: 11 šokoladinių saldainių ir 13 gabalėlių šokolado. Dėžutės vidinėje pusėje rasite informaciją apie lankomiausius miesto objektus. Dėžutės pritaikytos silpnaregiams ir neregiams: saldainių rinkinio pavadinimas užrašytas Brailio raštu. Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Maistingumas 100 g Energinė vertė 2203 kJ / 529 kcal Riebalai 34 g Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 19,4 g Angliavandeniai 48,4 g Iš kurių: cukrų 45 g Skaidulinės medžiagos 3 g Baltymai 5,1 g Druska 0,2 g
  • Vilnius – Lietuvos sostinė, didingos istorijos ir įstabios gamtos miestas. 700 metų jubiliejų minintis Vilnius pilnas gyvų legendų, senamiesčio gatvelių šurmulio, gurmaniškų kvapų ir asmenybių. Būtent šie elementai tapo pagrindiniu įkvėpimu kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Vilnius“. Rinkinyje rasite 6 skirtingų rūšių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: mangų tyrės ir pieninio šokolado kremo, pagardintas šafranu, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų, alaus, lazdynų riešutų kremo su lazdyno riešutais, pistacijų, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų. Taip pat 4 skirtingų rūšių šokolado plyteles: juodojo, pieninio, Ruby ir baltojo bei apvalius baltojo šokolado gabalėlius su miesto pavadinimu. Kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Vilnius“ buvo naudojamos perdirbamos pakuotės – saldainių dėžutės ir saldainių koreksai yra pagaminti iš popieriaus, o formelės saldainiams – iš perdirbto kakavos lukšto. Dar venas dėžučių išskirtinumas: jos pritaikytos silpnaregiams bei neregiams. Ant kiekvieno saldainių rinkinio dangtelio pavadinimai atspausti ir Brailio raštu. Išskirtinio dizaino dėžutės, skirtos Vilniaus miestui. Iš viso rinkinyje: 11 šokoladinių saldainių ir 13 gabalėlių šokolado. Dėžutės vidinėje pusėje rasite informaciją apie lankomiausius miesto objektus. Dėžutės pritaikytos silpnaregiams ir neregiams: saldainių rinkinio pavadinimas užrašytas Brailio raštu. Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Maistingumas 100 g Energinė vertė 2203 kJ / 529 kcal Riebalai 34 g Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 19,4 g Angliavandeniai 48,4 g Iš kurių: cukrų 45 g Skaidulinės medžiagos 3 g Baltymai 5,1 g Druska 0,2 g
  • Šokoladiniai saldainiai Bounty - kokosinis pagrindas, aplietas pienišku šokoladu. Sudedamosios dalys: Cukrus, kokoso drožlės (21%), gliukozės sirupas, kakavos sviestas, lieso PIENO milteliai, kakavos masė, emulsikliai: E471, SOJŲ lecitinas, LAKTOZĖ, PIENO riebalai, demineralizuoti IŠRŪGŲ milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, druska, kvapioji medžiaga. Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę) 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2036,00 kJ / 487,00 Kcal Riebalai 25,70 g Sočiosios riebalų rūgštys 21,20 g Angliavandeniai 58,90 g Cukrūs 48,20 g Baltymai 3,70 g Druska 0,25 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Pieniški šokoladiniai saldainiai su minkštu iriso įdaru. Sudedamosios dalys: gliukozės sirupas, cukrus, augaliniai riebalai (palmių), NENUGRIEBTO PIENO MILTELIAI, kakavos sviestas, išrūgų milteliai (iš PIENO), kakavos masė, PIENAS, NUGRIEBTO PIENO MILTELIAI, druska, emulgatorius (lecitinas, įskaitant SOJŲ), kvapiosios medžiagos. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 30%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ, MIGDOLŲ IR KVIEČIŲ PĖDSAKŲ. 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 1983,00 kJ / 474,00 Kcal Riebalai 21,00 g Sočiosios riebalų rūgštys 15,00 g Angliavandeniai 66,00 g Cukrūs 53,00 g Baltymai 3,40 g Druska 0,32 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Saldainiai Geisha - lazdynų riešutų nugos įdaras, aplietas pieniniu šokoladu. Sudedamosios dalys: cukrus, PIENAS, kakavos sviestas, LAZDYNO RIEŠUTAI (12%), kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, PASUKŲ milteliai, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio), KVIETINIAI miltai, kukurūzų krakmolas, emulgatorius (lecitinas, įskaitant SOJŲ),druska, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ ir MIGDOLŲ pėdsakų. Pieniškame šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 30%. Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų. 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2335,00 kJ / 560,00 Kcal Riebalai 37,00 g Sočiosios riebalų rūgštys 18,00 g Angliavandeniai 49,00 g Cukrūs 47,00 g Baltymai 7,90 g Druska 0,25 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Glaistyti trys vaflių sluoksniai, pertepti kremu. Sudedamosios dalys: Cukrus, vaflių lakštai ir smulkinti vafliai (KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska, emulsiklis SOJŲ lecitinai, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai), bulvių traškučiai (bulvės, saulėgrąžų aliejus), palmių branduolių, palmių riebalai, visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių riebalai, liesi kakavos milteliai, PIENO išrūgų milteliai, kvapiosios medžiagos, valgomoji druska, emulsiklis SOJŲ lecitinai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis. Gali būti MIGDOLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir jų produktų. Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų pupelių ir jų produktų 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2202,00 kJ / 527,00 Kcal Riebalai 30,00 g Sočiosios riebalų rūgštys 21,00 g Angliavandeniai 58,00 g Cukrūs 37,00 g Baltymai 4,40 g Druska 0,38 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Saldainiai Geisha - lazdynų riešutų nugos įdaras, aplietas pieniniu šokoladu. Sudedamosios dalys: cukrus, PIENAS, kakavos sviestas, LAZDYNO RIEŠUTAI (12%), kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, PASUKŲ milteliai, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio), KVIETINIAI miltai, kukurūzų krakmolas, emulgatorius (lecitinas, įskaitant SOJŲ),druska, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ ir MIGDOLŲ pėdsakų. Pieniškame šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 30%. Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų.
  • Juodojo šokolado saldainiai Geisha Dark - traškus lazdynų riešutų nugos įdaras aplietas juoduoju šokoladu. Mažiausias kakavos kiekis - 47 procentai. Sudedamosios dalys: Cukrus, kakavos masė, PIENAS, LAZDYNO RIEŠUTAI (12%), kakavos sviestas, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio), PIENO riebalai, KVIETINIAI miltai, kukurūzų krakmolas, emulgatorius (lecitinas, įskaitant SOJŲ), kvapiosios medžiagos, druska. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 47%. Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ ir MIGDOLŲ pėdsakų. Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų.
  • Visų pamėgti pieninio šokolado saldainiai, užpildyti anakar-džių įdaru, nustebins jus nepamirštamu skoniu. Šie pieninio šokolado saldainiai sukuria harmoningą, švelnaus skonio pojūtį. Saldainiai „Gerai nuotaikai“ supakuoti naujo, ryškaus, spal-vingo dizaino pakuotėse su 5 skirtingais, smagiais linkėji-mais: meilės drugelių, plačios šypsenos, didelių tikslų, sva-jonėms sparnų, netikėtų atradimų! Tiems momentams, kai norisi palinkėti! Sudėtis: pieninis šokoladas 50% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), anakardžių įdaras 50% (cukrus, anakardžių riešutai (28%), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), nugriebto pieno milteliai, karamelės skonio milteliai (nugriebto pieno milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga, druska su jodu). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Alergenai: pienas ir jo produktai, sojų lecitinas, anakardžių riešutai. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 100 g maistinė vertė: Energinė vertė: 2432 kJ/581kcal Riebalai: 38.3 g Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 20.8 g Angliavandeniai: 51.7 g Iš kurių: cukrų: 51.2 g Baltymai: 6.7 g Druska: 0.22 g Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
  • Griliažiniai saldainiai iš lydyto cukraus ir žemės riešutų. Alergenai: gali būti glitimo, migdolų ir jų produktų. 100 g maistinė vertė: Energinė vertė 2054 kJ / 489 Kcal Riebalų 19 g. iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5 g. Angliavandeniai 71 g. iš kurių cukrų 66 g. Baltymai 6,7 g. Druskų 0,01 g. Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.